Hirdetés

Meguntad a rövid frizurát? - Így éld túl, amíg kinő

Hihetetlenül felszabadító érzés tud lenni, ha levágod a hajad miután sok éven át hosszú loknijaid voltak. Ugyanakkor fordított esetben kész kínszenvedés kivárni, amíg a rövid frizurából ismét hatalmas hajzuhatag lesz. Mutatunk néhány trükköt, hogyan éld túl ezt az időszakot.

Nem átmenet. Lehetőség!

Az első és legfontosabb, hogy a hajad kinövesztésének folyamatára ne átmeneti időszakként tekints! Inkább egyfajta izgalmas játékra, ahol néhány hetente új frizurát próbálhatsz ki magadon. Sokan egy életen át ugyanazzal a hajhosszal dolgoznak, neked itt a lehetőség, hogy számtalan fazonnal kísérletezz. Ki tudja, lehet, hogy találsz egy olyan hajhosszt, ami annyira megtetszik, hogy megtartod.

Textúra mindenek felett

Kérd a fodrászodat, hogy adjon textúrát és rétegezze a hajad. Ilyenkor a legrosszabb, amit tehetsz, ha nyílegyenes vágással próbálod növeszteni a hajad.

Elölről kezdd

Ha már próbáltad, akkor te is tudod, hogy elől sokkal nehezebb megnöveszteni a hajad. Mindig a hajad végét vágd az elejéhez és ne fordítva. Egyébként is menő az elől hosszabb, hátul rövidebb frizura, nyugodtan próbáld ki.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!