Fashion&Beauty

Itt az igazság: ebben a napszakban a legideálisabb hajat mosni - Te vajon jól csináltad eddig?

Sokan nem is gondolnák, de tincseinknek a megfelelő ápolás mellett az sem mindegy, milyen napszakban mossuk meg őket – a fodrászok szerint ugyanis minden hajtípusnak más időszak a megfelelő.

A megfelelő idő

A hajmosásról számos vita alakult már ki az évek folyamán, hiszen mindenki mást mond azzal kapcsolatban, hetente hány alkalommal egészséges hajat mosni. Emellett természetesen az sem mindegy, milyen hőmérsékletű vízzel öblítünk, milyen termékeket használunk, és milyen sorrendet alkalmazunk a sampon, a balzsam illetve a hajpakolás során. A legtöbben általában este, lefekvés előtt, fürdés közben mossuk meg a hajunkat, míg mások inkább reggel esnek túl rajta. Galériánkban eláruljuk, melyik napszak a legkedvezőbb a hajmosáshoz:

A megfelelő napszak a hajmosás esetében a hajunk típusától függ. A vékony szálú hajjal rendelkezőknek például a reggeli hajmosás a javasolt.
Kattints a további képekért!

Bármennyire is furcsának tűnhet elsőre, van egy csodálatos gyógymód a haj növekedésére, melyre az ázsiai nők már évszázadok óta esküsznek. Cikkünkben eláruljuk, hogyan használd és mi mindent csinál a frizuráddal!

Leadfotó: 123rf
Forrás: All things Hair

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.