Fashion&Beauty

Ettől a 3 dologtól lesz extrafényes és puha tapintású a hajad

Az "üveghaj" kifejezés rendkívül elterjedt a Tiktokon, mutatjuk, te hogyan érheted el!

Üveghaj

A gyönyörű, egészséges haj eléréséhez néhány egyszerű, mégis hatékony lépést tehetünk. Ha extrafényes és selymes tapintású hajra vágyunk, három fontos tényezőre kell összpontosítanunk. Az alábbiakban bemutatjuk ezeket a kulcselemeket, amelyek segítenek elérni a kívánt hatást.

A haj egészségének alapja a megfelelő hidratálás és táplálás. A kiszáradt haj könnyen veszít fényéből és puhaságából. Válassz olyan samponokat és kondicionálókat, amelyek tartalmaznak hidratáló összetevőket, például aloe verát, argánolajat vagy keratint. A heti egy vagy két alkalommal felkent mélyhidratáló maszk segít intenzíven táplálni a hajat. Ne feledkezzünk el a belső hidratációról sem; sok víz fogyasztása segíthet fenntartani a haj hidratált állapotát. Az olajak használata is kiemelten fontos, ezekkel akár a hajmosások között is ápolhatjuk a tincseinket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...