Fashion&Beauty

Kate Hudson bőrápolási szabályait minden nőnek ismernie kell: csupán ennyit tesz a szépségéért, mégis úgy ragyog, mint egy húszéves

Noha Kate Hudson már a negyedik X felett jár, bőre még mindig olyan ragyogó, mint a húszas éveiben – pedig bőrápolási rutinja pont olyan egyszerű és átlagos, mint bármelyikünkké.

Inspiráló szépségtrükkök

Kate Hudson szerint az igazi szépség elsősorban a belső harmóniából fakad, másodsorban pedig abból, hogy mennyire ápoljuk megfelelően a bőrünket. A díjnyertes színésznő szerint nincs szükségünk méregdrága termékekre vagy rendszeresen igénybe vett esztétikai beavatkozásokra, véleménye szerint ugyanis egy a fontos: legyünk mindig figyelmesek, valamint körültekintőek, amikor az arcunk ápolásáról van szó, emellett törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kemikáliát tartalmazó kozmetikumot alkalmazzunk. A híresség bővebben is kifejtette rutinja alapjait, melyeket érdemes megfontolnia mindannyiunkat, hiszen az eredmény magáért beszél. Galériánkban eláruljuk, milyen szépségtrükköket vet be nap mint nap a hollywoodi filmsztár:

Kate Hudson szerint óriási tévhit, miszerint a bőrünket egy nap többször is meg kell tisztítanunk. Sőt, ő maga a reggeli arcmosásnál nem is használ semmiféle habzó vagy olajos lemosót – csupán odahajol a csap fölé, és vízzel megtisztogatja a vonásait.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt színésznőt teljesen sminkmentesen csodálhatta meg a publikum.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.