Villámgyors és hatásos házi trükkök a pattanások ellen – Hogy tökéletes bőrrel kezdd 2017-et

Ha minél tökéletesebben szeretnéd kezdeni az új évet, és nem pattanásos arccal belenézni a tükörbe január első napjaiban, segítünk. Ezekkel a villámgyors házi praktikákkal hamar megszabadulhatsz az idegesítő pöttyöktől.

Teafaolaj a hibátlan bőrért

Ez a szuper kis olaj segít megszüntetni a pirosságot, a gyulladást, ráadásul antibakteriális hatású, ezért tényleg az egyik legjobb pattanás elleni szer. Hígítsuk fel pár csepp vízzel, aztán mártsunk bele egy vattapamacsot, és kenjük a pöttyre, majd hagyjuk megszáradni. Hamarosan nyoma sem lesz a pattinak!

A mindentudó aloe vera

Ha van otthon aloe veránk, akkor nagyjából olyan, mintha lenne egy saját kis házi patikánk. Ez a varázsnövény ugyanis nemcsak, hogy italba csepegtetve egészséges, hanem a hajunkat és a bőrünket is meseszéppé varázsolja. Éppen ezért az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően egy nap alatt eltünteti a pattanásainkat. Vágjunk le egy darabot a leveléből, vágjuk le a külső zöld részét, hagyjuk pihenni 1-2 percig, majd az áttetsző zselét kenjük az arcunkra, és hamarosan újra tökéletes lesz a bőrünk.

Oldalak