Fashion&Beauty

Greta Garbo titkos szépségtrükkje ma is hódít: így érte el az ikonikus díva, hogy minél tartósabb legyen a sminkje

Greta Garbo pofonegyszerű trükkel érte el, hogy a szemsminkje minél tovább tartós és tökéletes maradjon.

Kivételes szépség volt

Greta Garbo a filmtörténet egyik legérdekesebb alakja volt: férfiak és nők milliói rajongtak érte, ő pedig imádta, hogy kedvére cserélgetheti a partnereit – mint azt egy korábbi cikkünkben is megírtuk, a legendás színésznő eléggé szabados szexuális életet élt, és rengetegen megfordultak az ágyában, ami nem meglepő, hiszen a legtöbben képtelen voltak neki ellenállni. Messzi földön híres volt kitűnő stílusérzékéről, valamint páratlan szépségéről, ráadásul sosem bízta a véletlenre, hogy lenyűgözze a nagyvilágot. Igazi dívához méltóan számos trükköt bevetett annak érdekében, hogy külseje minél tökéletesebb legyen, az pedig kifejezetten fontos volt számára, hogy a sminkje tartós legyen – természetesen ehhez meg is volt a jól bevált praktikája.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Fashion&Beauty
Elképesztő ruhakreációkban léptek a vörös szőnyegre a magyar hírességek.