Fashion&Beauty

A göndör az új tavaszi őrület: viseld úgy, mint a sztárok!

Göndör a hajad és nem csíped? Mutatunk pár dögös sztárfrizurát, ezektől tuti megjön a kedved a rakoncátlan tincsek viseléséhez.

Halle Berry

Tapasztalatból tudom, hogy aki göndör tincseket birtokol, az nem igazán csípi a séróját. Lehet, ez tényleg Murphy törvénye, hogy akinek egyenes van, hullámosra vágyik, és fordítva is igaz. Azonban sokszor elfelejtjük és nem vesszük észre, hogy a rakoncátlan frizura is épp olyan szexi tud lenni, mint a szabályos "zuhatag". Ha Halle Berry bevállalta ezt a hajkoronát az Oscar-gálára, akkor nekünk sem lehet gond, ha így kell felszállnunk a villamosra. Ráadásul extravagáns és ultradögös.

Joan Smalls

Ha idegesít, hogy a töve mindig "kilógja" magát, akkor vess egy pillantást Joan Smalls természetes, sikkes frizurájára! A modell tökéletesen megoldotta a "problémát".

Leadfotó, fotók: Harpersbazaar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...