Hova lett az ízlésetek? – A Glamour-gála legrosszabb szettjei

Minden vörös szőnyeges eseményen vannak jobban és kevésbé jól öltözöttek, ez pedig a magyar sztárok esetében sincs másképp. Az idei Glamour Women of the Year gálán nem sokan lőttek mellé, de volt, akitől többet vártunk volna...

Rogán Cecília

A polgármester felesége sajnos ezúttal sem győzött meg minket stílusérzékéről. A Daalarna ruha nagyon szép lenne, azonban ez a fazon leginkább modellalkatú, kis mellű lányokon áll jól, a kikandikáló melltartó pedig nagyon illúzióromboló. Másrészt úgy gondoljuk, hogy divat ide-oda, egy magas beosztású politikus felesége talán ennél kevesebb feneket, illetve lábat, és dekoltázst mutasson.

Vajna Tímea

Andy Vajna felesége inkább azért került a listára, mert általában olyan hibátlanul öltözködik, hogy többet vártunk tőle. A különleges dekoltázsú Victoria Beckham ruha sokszor majdnem többet mutatott, mint valószínűleg Timi szerette volna. Az elöl lelapított frizura pedig szerintünk kissé öregíti a sztárt. Majd legközelebb.

Csisztu Zsuzsa

Őszintén szólva a műsorvezető szettjének egyetlen elemét sem értjük. A ruha színét, anyagát, a furcsa dekoltázst, a nude táskát, a rácsos harisnyát és a teljesen oda nem illő nyakláncot sem sikerült eltalálni. Írjuk ezt le egy kollektív botlásnak, és lépjünk tovább, reméljük Zsuzsa legközelebb majd a legjobban öltözöttek listáját gyarapítja.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!