Fashion&Beauty

A gingham mintás ruhák ellepték az üzleteket - fantasztikus darabokat találtunk

Igazi retro mintának számít, pedig ez most a legmenőbb idén nyáron! A gingham kockás ruhadarabok trendik, fiatalosak és nagyon csajosak - muszáj őket felvenned, ha rajongsz a cuki, színes ruhadarabokért! Képgalériánkba most össze is gyűjtöttük a hazai kínálat legjobb darabjait.

A gingham kockás ruhák most a nyári szezon nagy durranásai

A gingham (másnéven a Vichy-minta) egy olyan kockás mintázat, mely főként a '60 években terjedt el azután, hogy Judy Garland ilyen mintát viselt az Óz, a csodák csodája című filmben. Onnantól kezdve Brigitte Bardot, Sophia Loren, Marilyn Monroe és még egy halom más szexszimbólum viselte rendszeresen ezt a mintát, ami a színes, dögös és csajos fiatalságot jelképezte.

Bár pár éve szinte teljesen eltűnt ez a menő mint a köztudatból, idén nyáron újra divatosak lettek ezek a darabok - most ráadásul olyan sokféle ruhadarabot lehet ebben a gingham mintában kapni, hogy szinte alig tudunk belőlük válogatni! Mutatjuk is a hazai kínálat legváltozatosabb darabjait, melyek gyönyörű pasztell színekben díszelegnek! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériában lehet megtekinteni.

A gingham mintás ruhák most felsőkben, szoknyákban, nadrágokban, cuki ruhákban, de menő kétrészesekben is megtalálhatóak az üzletekben. Általában a gyönyörű, világos árnyalatú pasztell színekben (pl. rózsaszín, zöld, sárga, kék) ragyognak, de egy-egy fekete és sötétkék darabot is fel lehet lelni az üzletekben, ha ezek a vattacukros árnyalatok nem tartoznak a kedvenceid közé. Mutatjuk is a legjobb gingham mintás ruhadarabokat!

Most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálat legcsajosabb gingham mintás ruháit, melyeket a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

Zalando - Glamorous Nyomott mintás póló 8990 Ft
Kattints a további képekért!

Régen nagyon cikisnek számított, ha pizsamaszerű öltözékben léptünk az utcára - idén ősszel azonban kifejezetten menő lesz, legalábbis a fast fashion üzletek szerint. A pizsamás öltözékek egy pillanat alatt ellepték az üzleteket, mutatjuk is a legvagányabb darabokat!

Leadfotó: ZARA
Fotó: Reserved

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?