Smink nélkül, csapzottan mutatta meg magát Gelencsér Tímea - mindenki elájult a szelfijétől

A Miss World Hungary egykori győztese egyáltalán nem szégyelli azokat a pillanatokat, amikor épp nincs csúcsformában.

Kócosan, smink nélkül, mégis boldogan

Gelencsér Tímea nem tartozik azon magyar hírességek közé, akik rangon alulinak, derogálónak éreznék felvállalni megejtően esendő, emberi pillanataikat. A 2016-os Miss World Hungary győztese, aki napjainkban influenszerként tevékenykedik, most egy olyan fotóval bizonyította be mindezt, melytől a fél országnak elállt a lélegzete.

Az Exatlon Hungary korábbi sztárja jelenleg épp Ausztriában tölti év eleji vakációját, de a szomszédos országból is folyamatosan újabb és újabb izgalmas bejegyzésekkel szórakoztatja rajongóit az Instagramon. A magyar híresség újév óta ontja magából a szemkápráztató fotókat: szemmel láthatóan remekül érzi magát Ausztriában, a síelésen, a kiránduláson és a gasztronómiai-kulináris élvezetek hajszolásán túl szerencsére pihenésre is jut ideje.

Sőt, ha úgy tartja kedve, kócosan, csapzott hajjal, smink és filter nélkül fotózza magát. "Valahogy így nézek ki egy egész napos csúszás után, izzadtan, smink és filter nélkül, boldogaaaaan!" - fűzte hozzá a nagyszerű fotót tartalmazó bejegyzéséhez, mellyel sikerült megőrjítenie számos rajongóját.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2