Galambos Patrícia lehet a következő Miss Supranational - Interjú

A Magyarország Szépe első udvarhölgye rangos szépségversenyen képviseli hazánkat. Elárulta, hogy készült fel a megmérettetésre.

Erős mezőny

Míg a 2018-as Miss World Hungary, Szarvas Andi éppen Kínában verseng a Miss World nemzetközi mezőnyében, első udvarhölgye, Galambos Patrícia a lengyelországi Miss Supranational világversenyen küzd a koronáért. A 21 éves szépség az elmúlt hetekben rengeteget dolgozott azért, hogy a legjobb formáját hozhassa a versenyen, de a nagy napig – december 7-én tartják a döntőt – még van ideje Krynica-Zdrójban, a helyszínen lévő táborban, hogy testileg és lelkileg is felkészüljön. Utazása előtt nem sokkal nyilatkozott a Femcafe.hu-nak az állapotáról és terveiről.

Az elmúlt napok nulla alvással és rengeteg rohanással teltek. A versenyre való jelentkezéssel kapunk egy listát, amiben megadják, mire van szükségünk, mi alapján fognak pontozni, mire kell odafigyelnünk, így ezeket gyűjtöttem össze és pakoltam az utóbbi két hétben. A legnehezebb feladat, hogy három hétre elegendő ruhát bepakoljon magának az ember. Nem is beszélve arról, hogy ezen a versenyen a sminket és a frizurát is magának készítik el a versenyzők, ezért rengeteg kozmetikumot is viszek majd magammal. Amitől a legjobban félek, hogy elfogynak a harisnyák, amiket kiviszek, mert ezt külön kiemelték, hogy legyen nálunk több is. Nincs az a harisnyamennyiség, amit én ne tudnék elszakítani, ezért kicsit aggódom emiatt” - mondta viccesen Patrícia a felkészülésről.

Harmónia testben és lélekben

A több héten át tartó világversenynek szigorú követelményei vannak, amik a versenyzők életének legtöbb területére kihatnak. A magyar lány a kitételek közül leginkább azért szomorkodik, hogy nem fogadhat látogatót, így szeretteivel csak telefonon és interneten tarthatja a kapcsolatot.

Nagyon jó érzés, de hatalmas felelősség, hogy egy ilyen nagy világversenyen egy egész országot képviselhetek. Megtisztelő dolog, de nagy teher ez nekem, mert még sosem volt hasonlóban részem. A szüleim támogatása nagyon sokat jelent, bár velük ebben az időszakban csak telefonon tarthatom a kapcsolatot a versenyszabályzat miatt. A bőröndömbe azért bepakoltam egy kedvenc plüssállatomat, aminek az a tipikus „otthon” illata van, ami majd biztosan segít csillapítani a honvágyat” - tette hozzá Patrícia.

Smink, ruhák és más hajcihők

A lelki megterhelés nehézségeit oldja a sok-sok feladat, amiket a fiatal lánynak el kellett végeznie az indulás előtt. A versenyre Hajas László mesterfodrász és Csontos Ani sminkes készítette fel a magyar versenyzőnket, aki profi tippeket kapott azzal kapcsolatban, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen kihozni a maximumot megjelenéséből. De a ruhák kiválasztásában is adódott segítsége.

Bélavári Zitától hoztam el estélyi ruhákat és egy nemzeti ruhát. Minden versenyzőnek kell vinnie magával egy szülőföldjére jellemző, népviseleti elemeket tartalmazó darabot, az enyém pedig nagyon különlegesen ötvözi a modern és a hagyományos vonalat. Remélem a zsűrinek is tetszeni fog” - árulta el a versenyző.

Patrícia szeretne bekerülni az élbolyba, de azt mondja, nem lesz könnyű dolga, mivel minden lány gyönyörű. A versenyre, mint élete nagy kalandjára tekint, amit soha nem fog elfelejteni.

Leadfotó: Borzi Vivien

Oldalak

Szólj hozzá Te is!