Fürdőruha vásárlás előtt állsz? Íme, a legszexibb darabok 10 ezer forint alatt

Még nem találtad meg az idei tökéletes fürdőruha szettedet? Akkor görgess lejjebb, mert mutatjuk a legdivatosabb és legszexibb bikiniket és egyrészes fürdőruhákat 10 ezer forint alatt!

A nyár legtrendibb fürdőruhái

A fürdőruha divat folyamatosan változik, évről évre új trendekkel és stílusokkal bővül. Ebben a szezonban a 60-as, 70-es és 80-as évek inspirálta fürdőruhák nagy visszatérése figyelhető meg. Ez magában foglalja a magas derekú alsókat, a pöttyös és csíkos mintákat, valamint a retro sziluetteket. Emellett hódítanak az egyszerű és letisztult darabok, valamint ezen a területen is egyre fontosabbá vált a környezettudatosság, így az újrahasznosított anyagokból készült fürdőruhák is egyre népszerűbbek. Természetesen a bevállalósabbaknak sem kell aggódniuk, hiszen a boltok kínálata hemzseg a neon színű, virág-és állatmintás, valamint a mély kivágású bikiniktől és egyrészes fürdőruháktól, így biztosan mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő darabot.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választásodat, a galériában összegyűjtöttük a legtrendibb bikiniket és fürdőruhákat 10 ezer forint alatt:

A retro bikinik újra divatba jöttek! Egy pöttyös háromszög fazonú bikini felső optikailag nagyobbítja a melleidet, a hozzá illő megkötős bikinialsó pedig bomba alakot varázsol! Tezenis Miss Dotty bikinifelső: 5.490 HUF Tezenis Miss Dotty bikinialsó: 3.990 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sokan töltik az okostelefonjukat maguk mellett az ágyban - írja a TWN.hu. Igen ám, de ez nemcsak a készülék, hanem a tulajdonosa számára is komoly veszélyeket rejt.
Lifestyle
A Nyilast pozitív energiák veszik körbe, használja ki őket! Napi horoszkóp.
Sztárok
1997. július elsején ünnepelte 36. születésnapját a hercegné: akkor még nem tudta, de ez volt számára az utolsó.