Zsíros a hajad, de nincs kedved megmosni? Íme 6 életmentő frizura

Egy tökéletes világban minden reggel frissen beszárított, csodaszépen formázott hajjal ébrednénk, ez azonban nem igazán tükrözi a valóságot.

Zsíros haj

A zsíros haj nem mindig átok, hiszen mind tudjuk, hogy vannak bizonyos frizurák, amik kifejezetten zsírosabb hajból készíthetőek el könnyedén, valamint jobban is mutatnak, mintha frissen lenne mosva hajunk. Éppen ezért érdemes inkább az új frizurák kipróbálási lehetőségének tekinteni a két hajmosás közti időszakot, ahelyett, hogy száraz samponnal telefújva próbálnánk egy kis életet lehelni zsíros tincseinkbe. Mutatunk néhány frizurát, melyeknek köszönhetően soha többé nem tekintesz majd átokként zsíros hajadra!

Szoros konty Manapság nagyon népszerű ez a frizura. Egy kis hajlakk, vagy éppen hab segítségével fésüld hátra tincseidet és fogd szoros kontyba őket! A zsíros megjelenésnek azonnal búcsút inthetsz, helyette elegáns és kifinomult hatást érhetsz el!
Kattints a további képekért!

Ha nem tudod még, hogy milyen frizurát kellene kipróbálnod a nyáron, akkor most megmutatjuk a legvagányabb rövid stílust.

Leadfotó: Unsplash, forrás: popsugar.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!