Fashion&Beauty

Káprázatos frizurák 50 feletti nőknek: ezek a hajak fiatalítják az arcot a hírességek fodrászai szerint

Egyáltalán nem igaz az állítás, miszerint ahogy idősödsz, rövidebbre kell vágatnod a hajad. Néhány hosszabb fazon kifejezetten jól állhat 50 felett, de természetesen akadnak olyan rövidebb lookok is, amik feldobják a megjelenésedet. Mutatjuk is ezeket!

Fiatalító frizurák 50 felett

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kapott a szépségápolás, ami azt jelenti, hogy sokkal tudatosabb élünk ezen téren. A mindennapjaink része lett a tudatos bőrápolás, egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a prevencióra is, és arra törekszünk, hogy kitoljuk az öregedés folyamatát, amennyire csak lehet. Ez természetesen azt is magába foglalja, hogy a frizuránkra is kiemelt figyelmet szentelünk, előtérebe kerülnek az olyan fazonok, amelyek fiatalítják az arcot. Most be is mutatunk néhány olyan frizurát, amelyeket a sztárfodrászok ajánlanak 50 év feletti nőknek.

1. Függöny frufru A híres fodrász és a Phenix Salon Suites alapítója, Gina Rivera azt mondja, hogy a frufru egy tökéletes eszköz a fiatalosabb megjelenéshez. „A hosszabb gyakran jobb” – ismeri el. ,,A hosszabb, oldalra söpört frufru sokoldalúságot tesz lehetővé a formázás során." Ez a vágás ideális szögletes arcformához, ugyanis finomítja az arcot. Jól működik egyenes hajnál, és otthon is könnyen formázható.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, Forrás: Instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!