Fashion&Beauty

A 2023-as cipőtrendek minden képzeletünket felülmúlják: ezeket a lábbeliket fogjuk viselni idén

Megérkezett a 2023-as trendjelentés, és a lábbelik tekintetében is lesz jó néhány változás 2023-ban. Mutatjuk, hogy mely stílusok dominálnak majd a piacok idén tavasszal.

2023-as cipőtrendek

Ki ne szeretne egy igazán jó cipőt? És bár a figyelmed jelenleg valószínűleg a legjobb téli cipőstílusokra összpontosul, ugyanis még hideg van, azért megmutatjuk, hogy milyen trendek fognak uralkodni tavasszal és nyáron. A platformos stílusok idén is nagy szerepet kapnak, de a klumpák is megjelennek utcai stílusban, és a csillámos darabok is hódítanak majd.

Vess egy pillantást azokra a stílusokra, amelyeket hamarosan mindenhol látni fogsz.

A klumpa egy kényelmes, mégis stílusos viselet, amelyet télen akár szép zoknikkal is feldobhatsz. Tavasszal is nyáron mezítláb is felveheted a kedvenc ruháiddal.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: Cosmopolitan.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.