Fashion&Beauty

Selena Gomez sosem volt még ilyen szexi: az énekesnő csillogó miniruhájától tátva maradt a szánk – fotó

Nem akárhogy köszöntötte 2023-at Selena Gomez: az énekesnő fenségesen csillogó ruhája minden képzelet felülmúl.

Dívaként ragyogott

Selena Gomez nevét az egész világon mindenhol ismerik, hiszen már egészen fiatalon berobbant a köztudatba, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Noha betegsége és mentális problémái miatt volt idő, amikor nem alakultak túl fényesen a mindennapjai, 2020-ban sikerült minden rosszat maga mögött hagynia, azóta pedig nemcsak a karrierje szárnyal fénysebesen, de ő maga is csodásabban néz ki, mint valaha. Nagyon úgy tűnik, hogy a 29 éves színésznő-énekesnőnek sikerült kilépnie a komfortzónájából, végre rátalált önmagára, valamint a saját egyedi stílusára, és boldog, kiegyensúlyozott nőként éli az életét. Mindezt a megjelenése is jól tükrözi: rendre elkápráztatja a világot elképesztő szettjeivel, trendi frizuráival, no és persze zseniális sminktudásával, legutóbb pedig újfent egy olyan káprázatos ruhadarabot húzott elő a szekrényéből, aminek láttán a lélegzetünk is elállt:

Fantasztikus hangulatban búcsúztatta az óévet Selena Gomez: mint az a legfrissebb Instagram posztjaiból is kiderül, a legjobb barátaival bulizott egy fergetegeset Mexikóban, a társaságból pedig nem hiányozhatott Brooklyn Beckham és Nicola Peltz sem, akik régóta közel állnak hozzá.
Kattints a további képekért!

A puha bársonyból készült ujjatlan ruhát színpompás manikűrrel, arany és fekete karkötőkkel dobta fel Selena.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!