Frissesség, amire mindig is vágytál

Biztos sokan emlékeznek rá, amikor kisgyerekként nézték, ahogy a nagymamájuk vagy édesanyjuk a szép időben kiteregeti a ruhákat a kertbe, vagy kiteszi a napra levegőzni a nagy dunyhákat, párnákat. Ilyenkor a nap folyamán a szövetek magukba szívták a nap melegét és a lágy szellőt, amiknek kellemes aromái aztán egész éjszaka belengték a szobát. Erre a frissességre felnőttként is vágyunk - de hogyan is érhetnénk el, ha nincs lehetőségünk a szabadban szárítani kert és erkély hiányában? Az új Lenor Fresh Air Effect textil öblítőnek hála, most elhozhatod ezt a rendkívül frissességet a szobában száradó ruháknak is. (x)

A szabadban száradó ruhák frissessége már az otthonodban

A Lenor legújabb fejlesztése, a Lenor – Fresh Air Effect új technológiája képes utánozni azt az egyedi illatot, ami akkor jön létre, amikor a nap nedves szövettel találkozik, így az illat a friss levegőn, napsütésben szárított ruha érzetét kelti, még akkor is, ha azt benti térben, lakásban szárították.

Frissesség és fenntarthatóság

Mindannyiunk érdeke és felelőssége, hogy vigyázzunk a környezetünkre és óvjuk a bolygót, ahol élünk. Az új Lenor Fresh Air Effect termékcsalád a piacon elérhető legkoncentráltabb textil öblítő, formulája kétszer olyan koncentrált, mint a szokásos Lenor termékek. A termékből csupán 14 ml-es adag is elegendő egy mosáshoz, ellentétben a többi Lenor variánsnál ajánlott 30 ml-es adaggal. A több mosás lehetőségével hosszabb ideig használható egy flakon termék, ezáltal kevesebb csomagolási hulladékot termelünk.

A palackja 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, illetve teljesen újrahasznosítható.1 A gyártási folyamat fenntartható módon történik - a gyárak megfelelnek a „zéró termelési hulladék” kritériumnak, emellett a gyártáshoz 100%-ban megújuló energiát használnak. Próbáld ki még ma az új termékcsaládot és varázsold át ruháid illatát olyanná, mintha a szabadban száradtak volna. Tapasztald meg a legmagasabb szintű frissességet.

További információért látogass el a https://www.everydayme.hu/ oldalra.

1Nem értendő a címkére

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak