Francia nők ihlette frizurák - kifinomult, elegáns és nőies

Soha nem értetted, mi lehet a titok, amely a francia nőket oly' különlegessé és egyben két lábon járó divat történeti fogalommá teszi? Ha összes titkukról nem is, de frizurájuk tökéletességének rejtélyéről most lerántjuk a leplet! (x)

Időtlen elegancia

A sajátos és könnyed francia stílust egy lapon szokás emlegetni az időtlen eleganciával. Az ikonikus francia nők titkát pedig oly sokan fejtegetik. Egy tipikus francia nő évtizedek óta vékonyan és csinosan él az emberek emlékezetében, a frizurájuk tökéletessége pedig mindig elismerésre méltó.

A francia nők frizurájának kialakítása

“Van egy hajvágási technika ami egyszerre ötvözi a klasszikus formákat a pikáns, franciás sikkel.” - mondta el Dancsó Erika, aki a francia hajvágás specialistája Magyarországon.

hosszú szőke hullámos haj fehér blézer barna szem

Ennek a hajvágásnak a lényege, hogy minden frizura személyre szabott, ezért garantáltan illeszkedik az arcformához és karakterhez. A fő szabály pedig, hogy egy hajmosás, szárítás és könnyed styling után is jól mutat a haj, nincs túlgondolva, mesterkélten megalkotva. A haj természetes esése teszi oly különlegessé viselőjét.

Ha szívesen betekintést nyernél a francia frizura divat jövő évi tavaszi és nyári trendjeibe, akkor látogass el a Várkert Bazárba szeptember 18-án, ahol Dancsó Erika eddig sehol nem látott VOGUE show-ját is átélheted! Addig is lapozd át galériánkat a többi francia nők ihlette stílusért!

Kattints a további képekért!

Lead fotó, fotók: Bwnet

Oldalak