Fashion&Beauty

73 éves lett a legvadítóbb francia színésznő – Catherine Deneuve stílusát ma is irigyeljük

Catherine Deneuve Catherine Fabienne Dorléac néven látta meg a napvilágot pontosan 73 évvel ezelőtt. A szőke szépség nem csak filmjei révén alkotott maradandót, de természetes, tipikusan „franciás” divatérzékével is. Az öltözködési stílusából ma is sokat tanulhatna bárki, mutatjuk, mi mit lestünk el tőle.

A francia egyenruha

Egy jól szabott nadrág, egy fehér blúz és egy blézer bármilyen szituációban megállja a helyét. Ha igazán franciás szeretnél lenni, köss a nyakadba egy kendőt, masnit vagy nyakkendőt is.

Stílusos páros

Egy garbó és egy karika fülbevaló szépen kiemeli a nyakat és az arccsontot. Ezt Catherine Deneuve is jól tudja, sokat lehetett őt így látni.

Egyetlen sminktermék, amire minden nőnek szüksége van

A francia nők se a ruhájukkal, se a sminkjükkel nem szoktak túlzásba esni, inkább a természetes szexepilre helyezik a hangsúlyt. Ehhez pedig egyetlen sminktermékre van szükségük, a vörös rúzsra. Nem véletlen, hogy a rúzs szavunk is a francia "vörös"-ből ered.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.