Fashion&Beauty

Fiatalító sminktippek: jó pár évet letagadhatsz a korodból, ha betartod ezeket a szépségtrükköket

Ezt az 5 tippet fogadd meg, hogy fiatalos legyen a sminked.

A bőrápolás fontossága

A pandémia alatt sokkal jobban odafigyeltünk a bőrápolásra, és egyre többen kezdtek el törekedni arra, hogy megfelelő arcápolási rutint alakítsanak ki. Szinte már mindenki tudja, hogy mennyire fontos a fényvédő használata, de elkezdtünk a retinollal is ismerkedni, mint fő anti-aging hatóanyag, és az esztétikai kezelések is egyre felkapottabbak lettek. Természetesen a sminkrutinunkat is igyekszünk hasonlóan alakítani. Azt fontos leszögezni, hogy öregedéssel semmi probléma nincsen, hiszen egyszer mindenki elkezd ráncosodni, és ez így van rendjén.

De sokan arra törekszenek, hogy minél tovább fiatalosak maradjanak, ebben pedig segíthetnek az alábbi sminktippek:

1. A bőr előkészítése Már írtunk arról, hogy mennyire fontos a bőr előkészítése, hiszen csak így kaphatunk szép bőrképet. Használjunk hidratálót és szemkörnyékápolót sminkelés előtt, sokat dob majd az összképen. Az is elengedhetetlen, hogy olyan alapozót válasszunk, amely vizesebb állagú, így az plusz hidratálással járul hozzá a tökéletes végeredményhez.
Kattints a további képekért!

A micellás víz szinte minden nő fürdőszobapolcán megtalálható, azonban mint kiderült, mindvégig rosszul használtuk ezt a bőrápolási terméket.

Fotók: Profimedia, 123RF, Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.