Bevallották a férfiak - Ezt nézik meg legelőször a nőkön

Erre nem számítottunk.

Ezt figyelik rajtunk a férfiak

Nem olyan régen megkértünk titeket, hogy szavazzátok meg, ti mit néztek meg legelőször egy férfin. Az eredményekből kiderült, hogy a nők többsége a pasik szemére, tekintetére figyel legfőkébb, ez nagyon fontos az első benyomás szempontjából. Most arra is választ kaptunk, hogy az erősebb nem tagjai számára mi a lényeges a mi megjelenésünkben.

Patkós Alexandra arcművész szerint a férfiak alapvetően nem kezdik el részleteiben nézni a női arcot, de ha mégis ki kellene emelni valamit, az a szem lenne. A szakember szerint azonban a pasikat leginkább az összhatás fogja meg, az első találkozás alkalmával nem vizsgálják meg külön-külön a nők szemöldökét, szemét vagy az ajak színét, sokkal inkább a teljes kép hat rájuk. "Ha valami nagyon szép vagy éppen nagyon csúnya, az feltűnik nekik is, de a harmónia, a személyiséghez, korhoz illeszkedő előnyös smink az, ami számukra is érzékelhető és vonzó" - fogalmazott.

Egy frissen elvégzett mini közvélemény-kutatásból arra lehet következtetni, hogy a férfiak több mint fele (58 százalék) a nők szemét vizsgálja meg a leggyakrabban, ezt követi a száj (35 százalék) és elenyésző arányban a szemöldök (7 százalék).

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Alexandra Academy

Oldalak

Szólj hozzá Te is!