Fashion&Beauty

Elárulták a pasik: akkor tetszünk nekik a legjobban, ha így nézünk ki

Bevallották, szerintük melyik az az outfit, ami a legdögösebb egy nőn.

A legvonzóbb szett

Azzal tisztában vagyunk, hogy a férfiak a természetességet kedvelik, ezért ha a kedvükre szeretnénk tenni, akkor nem toljuk túl a sminket, és ami azt illeti a frizurát sem. Van azonban egy másik módja is annak, hogy elégedettnek lássuk őket és felkeltsük a figyelmüket, ez pedig nem más, mint a tökéletes outfit. Egy korábbi felmérés során megkérdezték a pasikat, hogy mondják meg, melyik az a három szett, amiben egy nő a leginkább vonzó. Értelemszerűen egyet választottak az elegáns, egyet a hétköznapi, egyet pedig a bulis kategóriából. Máris mutatjuk, mik lettek az eredmények.

1. Az elegáns

"Ha egy nő felvesz egy fekete, bőr ceruzaszoknyát, hozzá egy elegáns - mondjuk csipkés - felsőt vagy inget és magassarkút, akkor bármit kérhet" - véleményezte ezt az outfitet az egyik résztvevő. A legtöbb férfi erre a szettre voksolt a sikkes kategóriában, bár ez nem annyira meglepő, mivel a pasik szeretik az üzletasszonyos megjelenést.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.