Fashion&Beauty

Férfi divatbakik női szemmel

Néha mindenki követ el hibákat az öltözködésben, de sajnos a pasik esetében némely tévedés tartósnak bizonyul. Összeszedtük a legirritálóbb férfi divatbakikat!

Szandál és zokni
A vágylohasztás magas foka a szandál zoknival való párosítása. A szandál eredeti célja a láb szellőzési lehetőségének biztosítása, ami a zoknival kombinálva kissé lelombozó. Persze, értjük mi a higiéniai funkciót, de napjainkban már remek lábdezodorokat és egyéb izzadásgátló készítményeket vehetünk, melyek feleslegessé teszik a nyári zokniviseletet.


Kapucnis pulóver zakóval
Pár éve jött divatba a pulóver zakóval való viselete, ami igaz, hogy vagány, sőt egyeseknek talán még jól is áll, mégis divatbakinak minősül. A stílusok effajta keverése tiltólistás, ha már ragaszkodunk a zakóhoz, akkor a sportos fazonú darabokat viseljük. A klasszikus szabásvonalú zakókat pedig kapucni nélküli pulóverrel ízlésesen is lehet kombinálni.

 

Túl bő, túl szűk nadrág
A nadrág mérete kényes téma a férfiak számára, hisz könnyedén túlzásba esnek a szerintük megfelelő méret kiválasztásánál. A kilógó alsónadrág vagy a feszülős nadrágok azonban nem keltenek férfias benyomást.

Fecske

Fürdőruha vagy alsónemű, egyre megy, a fecske valahogy nem kelt túlzottan erotikus gondolatokat a nőkben. A fürdőnadrágok közül a lazább, sportosabb, sortszerű darabok, míg a fehérneműk esetén a feszülősebb darabok a nyerőek.

Hímzések, strasszok
A hímzett és strasszos farmerek és felsők már rég kimentek a divatból, így már nem is célszerű beszerezni ezeket a díszített darabokat, hisz nem valószínű, hogy egyhamar visszatértének a kifutókra.

Ékszerek
A kisujjon hordott pecsétgyűrűk ideje már régen lejárt, még Dr. Genyának sem állt jól az Austin Powersben. A rózsafüzért pedig inkább vallási funkciója szerint használjuk, sőt a karika fülbevalót viselőknek is üzenjük, hogy a nyolcvanas-kilencvenes éveknek vége.

Túl nagy kivágás
Az eddig ismert kerek vagy V-alakú nyakkivágás mellett pár éve megjelent az extra mélyen dekoltált férfi póló, mely szerintünk még az Adonisz testű pasiknak is kerülendő.

Túlzott kozmetika
Persze az igényes férfiak ügyelnek a külsejükre, így például nem hagyják összenőni a szemöldöküket, de sokan azonban már zavaró túlzásokba esnek. A túlszedett férfi szemöldök és a narancssárga szolis bőr már túlzás. A melírcsíkokat pedig hagyják meg inkább nekünk csajoknak, sőt a zselével sem ártana néha spórolni.

Övtáska
Az elöl hordott ,,hasitasi" a szandál zokni kombinációval versenyez, sőt a has körüli hurkákra is felhívja a figyelmet. Ha mindenképp szükség van táskára, akkor az oldaltáskák, hátizsákok sokkal szimpatikusabb választásnak bizonyulnak egy nő szemében.

 

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.