Felöltöztettük a sztárokat az Oscar-gálára – Így képzeljük el a díjátadó vörös szőnyegét

Vasárnap Oscar-gála, mi pedig úgy gondoltuk itt a szerkesztőségben, hogy a Golden Globe díjátadó előtt játszott öltöztetős játék nagy sikerére való tekintettel ezúttal is megismételjük azt. Az év legnagyobb vörös szőnyeges eseménye előtt ismét sztárstylistok bőrébe bújtunk egy napra, és felöltöztettük a jelölt színésznőket. Jó móka volt!

Cate Blanchett

Az ausztrál színésznő nagy kedvencünk, több alkalommal is ódákat zengtünk már róla, ezért őt kifejezetten szerettük öltöztetni. Ezúttal valami sötét, drámai ruhát képzeltünk el neki, olyasmiket, amit más nem feltétlenül tudna viselni.

Brie Larson

Mi rá tettük le a voksunkat, mint a kategória győztese, éppen ezért a tőle megszokott kivágásokkal díszített egyenes fazon helyett valami teljesen mást találtunk ki. Szerintünk egy győztesnek ilyen csodás ruha dukál.

Jennifer Lawrence

A fiatal sztár valószínűleg ezalkalommal is a számára készített Dior-csodában fog parádézni, viszont ha rajtunk múlna, idén valami romantikusabb ruhát öltene magára. Valamiért világos kékben képzeltük el őt, szuperszőke hajjal, nude ajkakkal és erősen kiemelt szemekkel.

Még több sztár a kattintás után!

Oldalak