Fashion&Beauty

Etikus, szexi, és környezetbarát - mutatjuk a FANNA új termékeit

Épp az adventi időszak előtt megérkezett az első környezetbarát designer polewear márka, a FANNA Wild Waters kollekciója, amelyben az új sportszettek mellett debütált a márka első fehérneművonala is.

Megújulás, kitartás, egészségtudatosság

A 2018-ban alapított FANNA célja, hogy a termékek viselőit magabiztossá tegye, ösztönözve őket a szabad, komfortos mozgásra, így a FANNA Nőket is a folyamatos megújulás, kitartás és egészségtudatosság jellemzi.

Az új széria rudas vonala két szettel, egy bodyval, és egy shorttal debütált. Emellett bemutatkozott a FANNA első fehérneművonala is, amely biopamut anyagból készülve egészség- és környezetbarát, etikus, és minőségi alternatívát biztosít.

Többfunkciós darabok

A kollekció egy része GOTS® minősítéssel rendelkező biopamut anyagokból készült, a korábban már jól bevált ECONYL® (újrahasznosított poliamid) és OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkező anyagok mellett.

fanna rúdfitnesz szettek

A klasszikus FANNA rúdfitnesz szettek fürdőruhaként is viselhetőek, emellett a márka kínálatában elérhető gymwear, jógaruházat és melegítőszett is. Nincs jobb motiváció az edzéshez, mint egy vadonatúj sportszett. Találd meg az ideális ajándékot akár saját magadnak, akár egy szerettednek a www.fannapolewear.com-on.

Elérhetőségek:

Web: www.fannapolewear.com
Facebook: @fannapolewear
Instagram: @fannapolewear
TikTok: @fannapolewear

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.