Hirdetés

Ezt árulja el rólad a menyasszonyi ruhád

Mindegy, hogy túlvagy már az esküvődön, vagy csak álmodozol róla, a menyasszonyi ruha, amit viseltél vagy elképzeltél magadnak sokkal többet mond a személyiségedről, mint gondolnád. El is áruljuk, pontosan mit.

A-vonalú

Fontosak számodra a tradíciók és a család, még akkor is megtartod a hagyományos, nagy lagzit, ha nincs feltétlenül kedved hozzá, de meg szeretnél felelni az elvárásoknak. Általában nem te vagy a társaság középpontja, elkerülöd az extrém szituációkat és mindig a középutas megoldásokra törekszel. Kiegyensúlyozott ember vagy, ami a párkapcsolatodban is megmutatkozik.

Nagy szoknyás

Örök romantikus típus vagy. Kislánykorod óta tervezgetted az esküvődet, és főleg a menyasszonyi ruhádat, ami már-már egy mesebeli királykisasszony ruhájának is elmenne. Fontos számodra a közelség, a szerelem és az intimitás. Őszintén hiszed, hogy létezik életre szóló szerelem, és ezért dolgozol nap mint nap.

Sellő

Igazi díva vagy, aki tudja, mit akar. És ez nem csak a menyasszonyi ruhádra, de a párkapcsolatodra és az egész életedre igaz. Határozott, magabiztos személyiség vagy, akire általában figyelnek és hallgatnak is az emberek. Csak arra vigyáz, hogy ez a nagy önbizalom ne forduljon a visszájára: könnyen néznek ugyanis önteltnek, bár erről szó nincs.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!