Ezek a legjobb szettek egy nyári kiruccanásokhoz: gyönyörűnek fogod érezni magad bennük

Minden napra stílusos outfitek, amelyek elférnek egy kabinbőröndben? Ha egy háromnapos kiruccanáson gondolkodsz, akkor mutatjuk, mit érdemes a keményfedelesbe pakolnod. A MODIVO trendkalauza garantálja, hogy az utazás ugyanolyan stílusos lesz, mint amennyire élményekkel teli!

Laza és stílusos outfitek

A melegért nem kell trópusi vidékekre utazunk; az idei forró nyár szinte bármelyik nagyvárosban ránk talál; szóval érdemes könnyű és légáteresztő ruházat mellett döntened akkor is, ha csak egy rövid városlátogatást tervezel a nyár közepén!

A palazzo nadrágok stílusos kiegészítői a laza városi kiruccanásoknak; gyönyörű sziluettet adnak, és optikailag nyújtják a lábakat, ezáltal magasabbnak tűnhetsz. Hasonló hatást lehet elérni egy jól megválasztott laza szoknyával is. Minták és színek terén rengeteg darab közül választhatsz. Ha még több színre vágysz, akkor a Twinset nadrágszoknyája egyszerűen zseniális. Vibráló színe, és mintája miatt vagy mintában azonos felsővel, vagy monokróm toppal ajánljuk. Kitűnő választás lehet hozzá a gyöngyház színű Rage Age szatén trikó, vagy a Simple crop topja is. Egyszínű, neutrális színekben a Marella culotte háromnegyedes nadrágszoknyái játékos, bohó benyomást keltenek, miközben az egész szettet áthajtja egyfajta elegancia. A trópusi minták szerelmeseinek a Simple palazzo nadrágja lehet ideális. Mint minden mintás darabot, így ezt is érdemes egyszínű felsővel kombinálni.

ruhák fashion divat

Oldalak