Ez lesz a 2013-as téli csizmadivat!

A hidegebb napok beköszöntével érdemes beszereznünk a csizmáinkat a hétköznapokra, valamint a különlegesebb alkalmakra.

Átfogóan a trendekről

Az idei szezon során szerencsénk van, mivel több olyan lábravalót is találhatunk az üzletekben, amik tökéletesen megfelelnek mindkét esetben; ilyen a lovaglócsizma, a Chelsea boots, valamint az egyszerű fekete magassarkú. Ne feledkezzünk meg idén sem a motoros csizmákról, amelyek már második éve nyújtanak számunkra kényelmes és egyben vagány megjelenést. Nézzük meg az idei csizmadivatot a különböző üzletek kínálataiban, árakkal együtt!

A klasszikus lovaglócsizma

A lovaglócsizmával, ami soha nem megy ki a divatból, bármelyik hétköznapi szetted stílusossá teheted . A márkák mindegyike belecsempészett a hagyományos formába egy kis újítást. A Bershka a csizma szárának aszimmetrikus vágásával tette különlegessé, a Mango fémbetétet helyezett a csizma sarkához, ezzel vagányabb külsőt kölcsönözve neki. A Stradivarius visszafogottan csak egy fém csattal díszítette a klasszikus darabot, míg a Zara a praktikusság jegyében megalkotta a lovaglócsizma, valamint a gumicsizma keresztezését.

Chelsea boots

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A Chelsea boots szintén hordható a hétköznapok során, valamint különlegesebb alkalmakkor, mivel egy elegáns, visszafogott megjelenést kölcsönöz viselőjének. A Bershka a letisztult formát megtartva, a klasszikus anyagot a gumicsizmáéra cserélte, a Mango egy cipzárral tette különlegessé a darabját, amely egy szokatlan megoldásnak számít a Chelsea boots esetén. A Stradivarius a hangsúlyt a talp kialakítására helyezte, amelynek köszönhetően biztosan nem lesz gondod még egy jeges úton sem. A Zara csizmája az abszolút klasszikus Chelsea boots mintadarabja.

Oldalak

  • 1
  • 2