Fashion&Beauty

A világhírű szupermodell 48 évesen tért vissza a kifutóra: még mindig nagyon dögös!

Több mint harminc évvel azután, hogy először feltűnt a porondon, a milánói divathéten újra kifutón vonult minden idők egyik legszexibb szupermodellje, Eva Herzigova. Bár napokon belül 49 éves lesz, a cseh származású szépség nem hagyja, hogy eljárjon felette az idő, még most is kirobbanó formában van.

A modern Marilyn Monroe-nak tartották

Eva Herzigova a csehek büszkesége, nevét a több mint harminc évvel ezelőtt ismerte meg a világ, a szupermodell pedig a napokban gondoskodott róla, hogy még egy ideig ne is merüljön feledésbe. Ma már 48 éves (március 10-én pedig már a 49. születésnapját ünnepli), de először 16 éves korában tűnt fel a színen, amikor megnyert egy prágai szépségversenyt, ami után Párizsba ment, hogy beindítsa a karrierjét. Mint kiderült, ezt sikeresen abszolválta, a kilencvenes években az egyik legkeresettebb modell lett, a Wonderbra és a Guess meghatározó reklámarca. Számos nemzetközi divatmagazinnak pózolt, szerepelt többek között a Vogue, a Harper’s Bazaar és az Elle címlapján is. Mindemellett olyan neves designerek kifutóján vonult végig, mint a Louis Vuitton, az Emilio Pucci vagy a Versace.

Sokan Marilyn Monroe-hoz hasonlították lenyűgöző szépsége miatt, ami az évek során mit sem fakult. A kétezres évek közepén mégis elkezdtek ritkulni a munkák és a felkérések. A modellnek született három fia olasz kedvesétől, családjukkal pedig a gyönyörű Itáliában telepedtek le. Eva azonban most visszatért.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!