Fashion&Beauty

Észt szupermodell népszerűsíti a budapesti áruházat

A szeptemberben nyíló áruház őszi reklámkampányához az észt szupermodellt, Karmen Pedarut kérte fel, aki a fotókon az amerikai Tyson Ballou mellett pózol. A gyönyörű képeket nem más, mint a világhírű divatfotós-duó, Mert Alas és Marcus Piggott készítette.

A legjobb szakemberek és az Andrássy út

„A kezdetektől fogva a legjobb szakemberekkel szerettünk volna együtt dolgozni, hogy a kampányfotóink a legnagyobb márkák reklámjai között is megállják a helyüket. A képek megálmodója Lele del Fabbro volt, aki az Armani-divatház kampányainak kreatív igazgatójaként olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Megan Fox, Victoria és David Beckham, vagy éppen Rihanna. A csodás sminkeket Charlotte Tilbury-nek köszönhetjük, aki az elmúlt több, mint két évtizedben a legnagyobb sztárok – többek között Kate Moss, Jennifer Lopez és Penélope Cruz – első számú sminkmestereként vált híressé” – nyilatkozta Küttel Gábor, a nemsokára megnyíló Andrássy úti multibrand áruház marketing igazgatója.

Mint a Vogue

A képek elkészítésével az innovatív stílusáról és maximalizmusáról híres Mert & Marcus fotóspárost bízták meg, akik korábban olyan nemzetközi divatóriások kampányait fotózták, mint a Gucci, a Calvin Klein, a Giorgio Armani, a Louis Vuitton vagy a Saint Laurent, de megszámlálhatatlan Vogue címlapot is a hátuk mögött tudhatnak.

Szupermodell az áruház arca

„A célunk az volt, hogy kifinomult, mégis figyelemfelkeltő és modern képek szülessenek” – foglalta össze a kampány koncepcióját a marketing igazgató. A fotókon mindezt a természetes szépségű Karmen Pedaru kelti életre, aki többek között Michael Kors kampányainak – és a nemzetközi divathetek kifutóinak – visszatérő szereplője.

Luxusmárkák Budapesten

A fotókon az észt topmodell és a kampány férfi főszereplője, Tyson Ballou Tom Ford, Lanvin, Salvatore Ferragamo, Brioni, Oscar de la Renta és más neves divatházak legújabb kollekcióinak darabjaiban láthatóak. A fotózás színhelyéül egy patinás londoni épület szolgált, mely hangulatában az il Bacio di Stile-nek otthont adó neoreneszánsz környezetet idézi.

Világhírnév a magyar üzletnek

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A kampányfotók a hazai magazinok mellett a legnagyobb nemzetközi divatlapok – többek között a brit, a francia, az orosz és a német Vogue, a Lufthansa és az Aeroflot fedélzeti magazinjának, valamint az orosz GQ – szeptemberi számában, illetve a budapesti és a bécsi reptéren láthatóak majd először. A várva várt hivatalos nyitási időpont szeptember 9.-e.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!