Fashion&Beauty

Egyszerű és praktikus trükkök a körmeid szépségéért

A manikűrözés és a pedikűrözés helyes technikájának elsajátítása mellett számos egyéb trükk is létezik, melyek sokkal ragyogóbbá tehet szakember segítsége nélkül is.

Buborékok ellen

A körömlakkot soha ne rázd fel! Ha nagyon le van ülepedve a lakk, akkor vedd a két tenyered közé és gurítgasd ide-oda, hisz így nem keletkeznek levegőbuborékok.

Hangulatjavítás

Ha unod már a natúr színeket és a francia manikűr semlegességét, akkor válts piros, pink vagy narancsszínre, hisz ezek minden árnyalat jó hatással van az ember közérzetére, mint ahogyan számos tanulmány is igazolta.

Régiből új

Ha van két olyan lakkod, amelyekben már kevés van, bátran öntsd össze őket és kísérletezz ki egy új színt!

Elkent lakk

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha véletlenül belenyúlsz a friss lakkozásba, finoman nyald meg a nyelveddel a köröm felületét, ha szerencséd van, korrigálni tudod a sérülést és nem kell elölről kezdened az egészet.

Elszíneződés esetén

Ha elszíneződik a körmöd, akkor valamit rosszul csinálsz. Mindig használj alaplakkot, és figyelj, hogy tökéletesen távolítsd el a régi körömlakkot. A helyes eljárás: a vattakorongot itasd át a lemosóval, tedd rá a körmödre, számolj ötig és utána kezdd dörzsölni.

Fotók: blogspot.com, wallpapersshop.net

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...
Egészség
Valószínűleg korábban is tisztában voltál azzal, hogy az egészséges étrend nagyon fontos összetevője a hosszú életnek. Egy friss kutatás eredményei viszont rávilágítottak arra, hogy bizonyos ételek...
Lifestyle
Elektronikus eszközeink akkumulátorai mindennapi terhelésnek vannak kitéve, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkíméletesebb módokat találjuk meg telefonunk töltésére, így minél ritkábban kelljen...