Hirdetés

Erre a bloggerre rágott be a Chanel - az Instagramról is töröltetné!

Azt hihetnénk, hogy a világ egyik leghíresebb divatmárkájának már semmi szüksége reklámra. Ők viszont nem így gondolják: alaposan ki is akadtak egy bloggerre.

Ha valaki megpróbálja megtalálni a Chanel divatházat az Instagram képmegosztón, a brand nevére csak egyetlen találatot kap. Ez a felhasználónév viszont nem a márkához tartozik, hanem egy 20 éves kanadai lányhoz, akit Chanel Boninnak hívnak.

A Popsugar.com amerikai oldal szerint a divatház kénytelen a ChanelOfficial névvel futni a közösségi oldalon, ezzel azonban nem hajlandóak kibékülni. Úgy döntöttek, nem is hagyják annyiban a trónfosztást és terveik szerint elperelik a felhasználónevet a lánytól. A cégnek azonban nem lesz könnyű dolga a bíróságon, ugyanis Bonin 2011-ben hozta létre a fiókot, míg ők csak 2014-ben kezdték el építeni a márkát az Instagramon.

A legújabb fejlemény az ügyben egyébként, hogy pár nappal ezelőtt valaki rejtélyes módon feltörte a divatblogger Instagram-fiókját és megváltoztatta a nevét chanel827372-re. Lehet, hogy a Chanelnél nemcsak tervezők dolgoznak, hanem hackerek is? Mi Bonin helyében hagynánk magunkat megvesztegetni egy életre szóló, korlátlanul felhasználható Chanel vásárlási utalvánnyal.

A photo posted by Chanel Bonin (@chanel) on

Ha tetszett a cikk nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Tudtad, hogy David Bowie nemcsak a zenében, hanem a divatban is nagyot alkotott? Olvasd el, mit köszönhetünk neki!

Szólj hozzá Te is!