Fashion&Beauty

Eljegyezték a Magyarország Szépe első udvarhölgyét - Szabó Orsi a romantikus lánykérésről mesélt

A napokban jelent meg a Miss World Hungary hivatalos podcastjének, a QueensTalknak második része, amelyben a tavalyi szépségkirálynő és az udvarhölgyek mesélnek a felkészítő tábor és a szépségverseny legemlékezetesebb pillanatairól.

A szépség nem minden

Már elindult a jelentkezés a Magyarország Szépe versenyre, amely az ország legnagyobb és legrangosabb szépségversenye. Ha te is kipróbálnád magad, de félsz belevágni a megmérettetésbe, akkor nézd meg a QueensTalk legújabb podcast epizódját, amelyben a tavalyi mezőny résztvevői elárulják, hogy mik voltak a felkészítő tábor és a verseny legszebb és legnehezebb pillanatai és kiderül az is, hogy mi történt velük a döntő óta. 2023-ban Szabó Orsolya lett a Miss World Hungary I. Udvarhölgye, aki elmondta, hogy számára tudatos döntés volt a jelentkezés a szépségversenyre, ezért még a munkahelyén is felmondott. Bár kiskora óta versenyszerűen táncol, a felkészítő táborban mégis az egyik legnagyobb kihívást az jelentette neki, mikor magassarkú cipőben kellett futni egy futópadon. Orsi azt tanácsolja a jelentkezőknek, hogy soha ne hasonlítsák magukat másokhoz. Sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok, és hogy azok összhangban legyenek azzal, amit a külvilág felé közvetítenek. Orsi azt is elárulta, hogy párjával a verseny után elutaztak a nyereményútra a Balatonhoz, ahol sor került a romantikus lánykérésre, és idén már elkezdik szervezni az esküvőt is.

Ha kíváncsi vagy még több kulisszatitokra a felkészüléssel és a versennyel kapcsolatban, akkor kattints a videóra és nézd meg teljes QueensTalk epizódot:

Lead kép: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...