Edzésről a kifutóra – Így fedezték fel a leghíresebb topmodelleket

Ki ne szeretné a topmodellek izgalmas és fényűző életet élni? A legismertebb szépségek közül sokan nem is egy-egy castingnak köszönhetik a hírnevet, hisz volt olyan, akit edzés közben vagy a buszmegállóban fedeztek fel. Íme a leghíresebb lányok története!

Cara Delevingne

A dús szemöldökéről híres szőkeség 5 éves kora óta jóbarátja Genevieve Garnernek, akinek az anyukája Sarah Doukas a Storm Model Management egyik oszlopos tagja. Sarah egyszer a suliba ment lányáért, amikor összefutottak az időközben felcseperedett Carával, akiben egyből meglátta a lehetőséget és meghívta az ügynökséghez.

Karlie Kloss

Az égig érő lábú szépséget 13 éves korában egy jótékonyági divatbemutatón fedezték fel, melyet Missouriban rendeztek meg. A lány két évvel később már a Calvin Klein kifutóján debütált hivatalosan is.

Doutzen Kroes

A 18 éves szépség New Yorkba akart költözni, de ehhez pénz kellett neki, így kisebb munkák reményében elküldte pár fotóját az egyik amszterdami ügynökségnek, akik a zsebpénz helyett egyből egy káprázatos szerződéssel keresték meg a lányt.

Candice Swanepoel

Az Afrikából származó szőkeség éppen egy bolhapiacon nézelődött, amikor leszólította egy ügynök, akinek hála 16 évesen már Párizsban modellkedhetett a szépség.

Coco Rocha

A vörös hajú modellt 14 évesen fedezték fel egy ír táncversenyen, melyre a barátaival nevezett. A sarokban ücsörgő Cocohoz odament egy férfi, aki rászólt, hogy vegye le a lábát az asztalról, majd váratlanul megkérdezte, hogy gondolkodott-e már a lány a modellkedésen.

Behati Prinsloo

A namíbiai származású modell, aki nem mellesleg Adam Levine felesége, mindent egy nyaralásnak és a nagyszüleinek köszönhet. A lány nyárra elutazott Cape Town városába, ahol a nagyszüleivel a templom után egy aprócska kis boltba betértek, hogy megvegyenek pár fűszert, amikor egy ügynök odament hozzá és egy telefonszámot nyomott a kezébe. Behati ekkor felhívta a szüleit, akik ellenálltak, ám a következő nagyszülőknél tett látogatáskor az ügynökség szinte szó szerint kierőszakolta a találkozást, így végül belementek, hogy lányuk szerződést kössön a Storm Model Managementtel.

Fotók: portable.tv, thefashionography.com, nymag.com, zntent.com, fashiongonerogue.com, milliwall.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!