Fashion&Beauty

Divattippek Szegedi Katától, Tomcsányi Dóritól és a NUBU-tól

A magyar nők egyre nyitottabbak a trendekre: kísérleteznek a színekkel és variálják az összeillő anyagokat – vallják az Elle Fashion Show szervezői. Hogy pontosan mit diktálnak a tervezők nyárra, azt Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kreációi jelenítik meg április első hétvégéjén. Láthatjuk, hogy idén nyáron leginkább a 90-es évek formái, mintái köszönnek vissza, színekben pedig a fehér, sárga, fekete és kék dominálnak.

Ez lesz trendi idén!

Tomcsányi Dóri, Szegedi Kata és a NUBU kollekciója alapján nyugodtan kísérletezhetünk a klasszikus fekete, fehér és szürke mellett erőteljesebb színekkel (neon, narancs, élénksárga, zöld, korall, királykék, türkiz), de a pasztell- és púderárnyalatokról sem kell lemondanunk. Anyagok terén pedig a selyem, a muszlin, a len, a neoprén, a printelt neoprén és a neon szálakkal szövött pamutok hódítanak a jó időben.

Tuti tippek a nyárra – ezeket mindenképp érdemes lesz beszereznünk

„Egy selyemruha mindennél többet ér a nyáron” – vallja Tomcsányi Dóri. A selyemruhát a NUBU is ajánlja, ugyanakkor a tervezőnők szerint egy elasztikus bőrnadrággal, kézzel festett bőrkabáttal és bőrmellénnyel sem nyúlunk mellé. Szegedi Kata egy laza, bő atlétára esküszik fehér és fekete színben, akár mintával, amely szoknyával és nadrággal is tökéletes. Az Elle divatszerkesztője, Gönczy Andrea pedig kiemelte, hogy a crop topok és haspólók idén nyáron is hódítanak a pliszírozott szoknyával és a fémes árnyalatú ruhadarabokkal együtt. Grafikus mintákat, kör alakú kistáskákat és platform sarukat, papucsokat ajánl minden mennyiségben az Elle divatszerkesztője.

A magyar nők és a divat

A NUBU nagyon pozitív, ha a magyar nők trendkövetéséről van szó. A tervezőnők (Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett) azt tapasztalják, hogy egyre nyitottabbak vagyunk, és a városi fiatalok stílusa már a nemzetközi színvonalhoz közelít. Szegedi Kata is optimista: szerinte is merjük követni a trendeket, és tudatos ruhatárat építünk magunknak, amelyben a klasszikus öltözékek mellett az aktuális szezon kulcsdarabjai is helyet kapnak. Még bátrabb kísérletezésre bíztatja a divatrajongókat Gönczy Andrea, az Elle divatszerkesztője, és megjegyzi, hogy a bohémabb darabok sokaknak jól állnak.

Az Elle Fashion Show-n magyar dizájnerek mellett francia tervezők is bemutatják legfrissebb kreációjukat. A Párizsi divathetek állandó szereplői – Christine Phung, Octavio Pizarro és Valentine Gauthier – a francia divatot hozzák el Budapestre, és a 2014 ősz-téli kollekciójukat mutatják be.

Ha tetszett az írás, nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!

Nézd meg ezt is: 6 trend a 2014-es tavaszra - Katt ide!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok