Fashion&Beauty

Ilyen a ruhamennyország VIP részlege - A párizsi Dior kiállításon jártunk

Fotókkal és videókkal vezetünk körbe a kiállításon.

A Dior kiállításon jártunk

Idén ünnepli 70. évfordulóját a Dior divatház. A lenyűgöző kiállítás méltó helyszínt kapott a párizsi Musée des Arts Décorarifs-ban, ahol egy időrendi tematikus tárlat várja a látogatókat.

Amikor először olvastam róla, tudtam hogy ott kell lennem. Az idő ebben az esetben is véges, ezért tudtam, hogy indulnom kell, látnom kell. Egyedül, vagy egy divatfanatikus barátnővel (szerencsére van ilyen), a lényeg, hogy megéljem. Aztán egyszercsak a reptéren ültünk. Négyen. Csak csajok. Kis csomagjainkkal, nagy izgalommal, indulásra készen. Hajnali 5 órakor a terminál kellős közepén mi sem lehetett számomra a legtermészetesebb, mint a megfelelő köröm elkészítése (nem is én lennék).

Készültem. Izgatottan vártam a találkozót, mert tudtam, hogy nemsokára ott lehetek a viselhető művészet mesterei között, és láthatom azt, amiről eddig csak a képek meséltek. A várakozás véget ért, bonjour, Paris! Megérkeztem, itt vagyok.

Egy egész életmű tárul elénk

A kiállítás közel 4 hónapja tart, és a világ minden tájáról folyamatosan érkeznek a látogatók, hiszen nem csak egyedülálló, de lélegzetállító is, ami a múzeum falai mögött elénk tárul, persze ekkor én még mit sem sejtettem...

Amint beléptem, ott volt ő. A mester, aki mindössze tíz év alatt építette fel divatbirodalmát, ami azóta is működik, rendületlenül. A tárlat elsősorban egy átfogóbb képet mutat be az alapító Christian Dior életéről, művészeti szemléletéről, munkásságáról és stílusjegyeiről. Egy korábbi cikkemben itt olvashattok a nagy múltú divatház alapítójáról, Christian Diorról.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...