A Dior megalkotta a nyár legszínesebb selyemkollekcióját: otthonra tervezték, de mi az utcán is szívesen viselnénk

Az élénk színvilág, a rikító minták és a pop-art stílusvilága keveredik a Dior új kollekciójában, ahol elsősorban a selyem anyagú ruhákon és a kendőkön van a hangsúly. Az idei nyár legszínesebb kollekcióját most nektek is elhoztunk bemutatni, hogy ti is tudjatok gyönyörködni benne! A mesés darabokat megtekinthetitek a cikk képgalériájában.

Élénk színekkel és elegáns selyem anyagokkal csábít a Dior új kollekciója

Élénk színek és rikító minták tarkítják a Dior legújabb 'Chez Moi' (magyarul: otthon) kollekcióját, ahol a pop-art stílusvilága keveredik az elegáns selyem anyagokkal. Az elsősorban otthoni használatra készített darabok könnyű, légies szabásvonalakkal rendelkeznek, melyeket a legmagasabb minőségben álmodott meg a márka rajongói számára a Dior divattervezője, Maria Grazia Chiuri.

A vibráló darabokat a "színes és szokatlan" jelzővel is sokszor illetett 20. századi művészeti stílus, a pop-art ihlette, az élénk színű ruhákon, kendőkön és táskákon lévő különleges skicceket pedig Pietro Ruffo olasz művész tervezte meg külön a divatház számára - az eredmény egészen lenyűgöző, a maga nemében pedig páratlan lett! A kollekció legkülönlegesebb darabjait a cikk alján lévő képgalériánkban tekinthetitek meg.

A Dior 'Chez Moi' kollekciójában lévő ruhák és kendők fantasztikusan selymes anyagból készültek, melyeket olyan doppingoló és boldogságra hangoló színekben álmodott meg nekünk a márka, amiket egyszerűen nem lehet nem észre venni! A nyárias színjegyekben pompázó citromsárga, fukszia, kék, narancssárga és zöld tökéletes hangulatba hoznak minket az elkövetkező napsütéses hónapokra, melyeken apró részletességgel kidolgozott állatok és virágok alakja rajzolódik ki. Ritkán találkozhatunk ennyire megkapó és rikító kollekcióval a luxuskategóriás divat világában, ezért mindenképpen érdemes szemrevételezni a Chez Moi-darabokat a lenti képgalériában.

A Dior 'Chez Moi' kollekciójának legújabb darabjai a lenti képgalériánkban tekinthetők meg!

Dior D-Flower Pop Square Scarf 315 €; Dior Chez Moi Shirt 2750 €; Chez Moi Pants 1380 €
Kattints a további képekért!

Légies, könnyed és nagyon tavaszias - a Louis Vuitton új kapszulakollekciója, a 'Spring in the City' minden stílusos nő álmát valóra váltja! Most megmutatjuk nektek a kollekció legmesésebb darabjait, melyek közé csodás táskák, felsők és más apró különlegességek is bekerültek.

Leadfotó, fotó: © DIOR, Photography by Laura Sciacoveli

Oldalak