Fashion&Beauty

Ikonikus ékszerrel bővült Kim Kardashian gyűjteménye: a gyémánt nyakéket egykor Diana viselte, elképesztő, mennyibe került

Kim Kardashian a Sotheby’s szerdai londoni aukcióján vásárolta meg azt az emblematikus feszületet, amely egykor Diana hercegnőn volt látható.

Híres nyaklánc került a tulajdonába

Az amerikai reality-tévésztár, Kim Kardashian köztudottan rajong nagy női ikonok relikviáiért, az évek során pedig több emblematikus darabot is beszerzett. A 2022-es Met gálán például abban a kristályokkal díszített pucérruhában lépett a vörös szőnyegre, amelyet Marilyn Monroe viselt, amikor 1962-ben a Happy Birthday című dalt énekelte Kennedy elnöknek a New York-i Metropolitan Múzeum gáláján (az eset egyébként nagy port kavart, a 42 éves híresség pedig sok támadást kapott), de arról sem feledkezhetünk meg, hogy korábban Elizabeth Taylor ékszerkollekciójának egyes darabjaira is szemet vetett. Most egy újabb híres tárggyal bővült a gyűjteménye, ugyanis megvásárolta Diana hercegné ametiszttel és gyémánttal díszített keresztjét. Mutatjuk:

Diana hercegné 1987-ben egy londoni jótékonysági gálán viselte a Garrard luxusékszerház által 1920-ban készített, lenyűgöző nyakláncot, amelynek medálja egy négyzet alakú ametisztekkel és körkörösen csiszolt gyémántokkal díszített kereszt.
Kattints a további képekért!

A Kardashian és Jenner nővérek köztudottan szívesen járnak különböző szépészeti kezelésekre, ennek köszönhetően pedig mind bámulatosan néznek ki. No de melyek azok a beavatkozások, amik a kedvenceik közé tartoznak?

Leadfotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Baby2Baby

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.