Fashion&Beauty

Vérvörös estélyiben tündökölt Richard Gere 33 évvel fiatalabb felesége egy premieren: Alejandra az egész világot levette a lábáról

A legendás színész és lenyűgöző felesége, Alejandra Silva a színész legújabb filmjének premierjén jelentek meg együtt, a februárban 40 éves feleség pedig mindenkit levett a lábáról.

Így kell megjelenni egy eseményen!

Richard Gere nem véletlenül volt büszke feleségére a január 17-én tartott filmpremieren, Alejandra ugyanis szabályosan tündökölt, visszafogott, mégis sikkes és gyönyörű volt vérvörös estélyi ruhájában.

A házaspár a Maybe I Do c. vígjáték premierjén jelentek meg New Yorkban, mely filmben Richard Gere is szerepet kapott, méghozzá a főszerepet játszó Emma Roberts édesapjaként.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: GettyImages

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!