Fashion&Beauty

Dakota Johnson felvette a tökéletes blézert: mindenki elájult tőle

Dakota Johnson az új filmjének premierjén egy nagyon különleges darabban tette tiszteletét. A darab első ránézésre egy egyszerű blézerruhának tűnik, de a hátulja irtó szexi.

Fehér blézerruha egy kis csavarral

Dakota Johnson stílusérzéke igen kifinomult, és pontosan ezért tudnak sokan azonosulni vele. Legutóbbi szettjétől mindenki elájult, ugyanis egy nagyon különleges darabot viselt a sztár. A napokban a színésznő legújabb filmjének a premierjére érkezett, és természetesen most sem okozott csalódást az öltözékével, szinte senki nem tudta levenni róla a szemét. A ruhájának a különlegessége abban rejlett, hogy bár elölről egy egyszerű fehér blézerruhának tűnt, a hátsó része elképesztően különleges volt: a kivágott elem strasszkövekkel volt díszítve.

Gyönyörű, letisztult sminkben érkezett a vörös szőnyegre a színésznő.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...