Fashion&Beauty

Mesebeli szecesszió tavaszra - bemutatjuk a Daige új kollekcióját

Kísérletező minták, játékos formák és egymással jól kombinálható ruhák tarkítják a Daige új kollekcióját, melyet leginkább egy mesebeli szecessziós álomként tudnánk jellemezni. Most bemutatjuk nektek a magyar márka legújabb Vienna nevű kollekcióját, melynek darabjai egy csepp művészetet csempésznek a hétköznapjainkba!

Tóth Melinda divattervező 2012-ben alapította márkáját, a Daige-t, melyet a kezdetek óta kísérletező formák, változó tematikák és nőiesen vagány ruhadarabok jellemeznek. " Amikor a tervezés során ihletet ad egy vizuálisan jól megfogható téma, akkor első lépésként elkezdek színeket, formákat és mintákat kutatni" - meséli Melinda a tervezéseinek pontos menetéről. "A kutatást aztán a márka arculata szerint adaptálom és a visszatérő sziluettjeimmel ötvözöm. Ezt követően megtervezem az adott kollekcióhoz (drophoz) kapcsolódó egyedi printet, majd hozzá illő anyagokat válogatok, végül összeillesztve az összes elemet, szépen lassan megszületik a kollekció. A mostani kollekcióm a Vienna nevet viseli, reflektálva a szecesszió fontos helyszínére" - avat be minket Tóth Melinda divattervező, akinek legújabb kollekcióját, a bécsi szecessziós stílusjegyek, valamint kedvenc bécsi művésze, Koloman Moser munkái ihlették.

"A Vienna nevű kollekciómban olyan színkombinációt kerestem, ami tükrözi a szecessziós kornak a hangulatát, valamint tökéletes hordható a hónapokig tartó változékony, átmeneti időben, hiszen se nem túl sötét, se nem túl világos az összkép" - mondja a Daige divattervezője a mogyoróbarna, az égkék és a bézses halványsárga színek párosításáról. A kollekcióból egyébként a két mintában is elérhető SIREN ruha a tervező kedvence, mely a fenti képen is látható. "Ez egy abszolút kortalan és multifunkcionális darab. Első pillantásra egy egyszerű ingruha, de ha lazítunk a megkötőn és kinyitjuk, máris egy kimonót kapunk. Csinos városi viselet, de ha úgy adódik, a tengerparton is tökéletesen megállja a helyét" - meséli Tóth Melinda divattervező, aki minden egyes kollekciója során olyan különlegességeket szeretne tervezne, melyeknek történetük és üzenetük van.

A Daige márka 2022-es tavaszi/nyári kollekciójának különleges 'Vienna' darabjai a cikk alján lévő képgalériánkban tekinthetők meg!

Kattints a további képekért!

Színes kelmék, nyárias darabok és változatos sziluettek jellemzik a magyar Viktoriavarga márka új kollekcióját, melyet a marokkói kultúra, valamint az ottani ők eleganciája és az utcák sokszínűsége ihletett. A teljes kollekciót megtekinthetitek a cikk alján lévő képgalériánkban!

Leadfotó, fotó: Daige

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.