Öt trendi szandál a 2022-es nyárra

A legmelegebb időszakban nem is akad dögösebb és kényelmesebb viselet, mint a szandál. Idén pedig igazán sokrétű kínálat áll rendelkezésre a különféle slágerfazonokból. Az alábbiakban öt divatos szandált mutatunk be az idei szezonra a női szandálok legtrendibb fazonjaiból.

Szandál espadrilles talppal

Az espadrilles lényegében egy juta, vagy más növényi anyagból fonott, latin eredetű cipőt jelöl. Ennek a szintén növényi anyagból font talprésze annyira népszerűvé vált, hogy mára nem létezik olyan lábbeli típus amiből ne készülne ilyen talpú fazon. A szandálok esetében sincs ez másképp, legyen akár lapostalpú klasszikus vagy éktalpú, magasított, az espadrilles jellegű fonással egy igazi nyári vagány és nőies lábbelit kapunk. Szalmasárga talpával egyszerre idézi a nyár vidámságát és a nap melegét, vétek lenne nem beszerezni legalább egy ilyen talpú szandált. A bohém stílus kedvelőinek egyenesen kötelező darab.

Klasszikus keresztpántos

A klasszikus keresztpántos szandál idén is megállíthatatlanul hódít mindenféle formában. Lehet bőr csatos vagy épp gumis a szandál sarokpántja, nem csak egy rendkívül kényelmes lábbelit kapunk, de egy olyan fazont is, ami évek múltán is megállja majd a helyét a divatban. Viselhetjük sorthoz, farmerhoz, szoknyához és ruhához egyaránt. Kiránduláshoz, városnézéshez pedig valóban imádni való darab.

vastagpántos retro fekete szandál zoknival

Bohém saruk

Bizonyára szinte mindenki emlékszik a hetvenes évektől jól ismert, hippi fazonú, nyersbőr szandálokra. Ezek vékony, egyszerű pántjaikkal egyszerre voltak természetesek és rendkívül dögösek is. Idén főleg a retro jegyében pedig állandó vendégeink lehetnek. Kis méretük miatt, akár váltócipőnek is bedobhatjuk őket a táskába. Akinek pedig akad a szülei idejéből származó darab, azoknak most kell bevetnie ezt az egyébként időtlen modellt.

Különleges sarkú szandálok

A különleges sarkak és szokatlan formák az idei szezonban egyébként is slágernek számítanak. Ez a trend pedig a szandálokat sem hagyta magára. A különféle egyedi megoldású sarkak, a törpétől kezdve a visszafogott kockán át a mindenféle extravagáns alakzatokig, rendkívül sikkes és divatos hatást keltenek. Már egy egyszerű maxi ruhát is képesek különlegessé tenni, hiszen ezek között a lábbelik között akad olyan is, amely már önmagában öltöztet figyelemfelkeltő kinézetével.

szandál zoknival fekete vastagpántos magassarkú

Legyünk hát bátrak, és találjuk meg azt a különlegességet, amire még harminc év múlva is szívesen fogunk emlékezni, hiszen nem minden nap találkozunk ilyenekkel a kínálatban, ahogyan a CCC üzleteiben sem. Számtalan különleges sarkú szandált tekinthetünk meg online és az áruház üzleteiben egyaránt. Ha pedig kedvünk tartja, bármikor felpróbálhatjuk azokat, akár a saját otthonunkban is. A gyors kiszállítás és a rugalmas ingyenes visszaküldés ezt garantáltan lehetővé teszi számunkra.

Platform szandálok

A platform idén minden lábbeli esetében hódít. Nem létezik tehát olyan női szandál sem, amiből ne készülne vastagított talpú verzió. Mivel kényelmes, a platform szandál főleg a laposabb talpú verziója kifejezetten ajánlott kiránduló cipőnek is a hosszabb sétákra. Hiszen a vastag talp nem csak a melegtől véd jobban, de sokkal kényelmesebb a vékonyabb talpazatoknál bármilyen terepről is legyen szó.

platform szandál ccc

Oldalak