Fashion&Beauty

Mindenki csak őket nézte: Cindy Crawford gyönyörű lányával, Kaia Gerberrel együtt ragyogta be a vörös szőnyeget – fotók

Cindy Crawford és a szintén modellkarriert befutott lánya, Kaia Gerber nemrég együtt jelentek meg egy exkluzív divateseményen, ahol minden tekintetet magukra vonzottak.

Az alma nem esett messze a fájától

Cindy Crawford hosszú évtizedek óta tartó népszerűségének titka ikonikus szépségében, karizmatikus személyiségében és páratlan tehetségében rejlik, amit rendre bebizonyít a kifutókon, valamint a legnagyobb luxusmárkák kampányaiban. Az 57 éves szupermodell mind a mai napig meghatározó alakja a divatvilágnak, mindemellett hű maradt önmagához, valamint saját stílusához a változó trendek közepette is. Crawford csillogó karrierjének és sikeres üzleti vállalkozásainak köszönhetően nők millióit inspirál nap mint nap, köztük 22 esztendős lányát, Kaia Gerbert is, aki szintén modellként kezdte bontogatni a szárnyait, mostanra pedig elmondhatja, hogy ő maga is pont úgy ragyogja be a divatszakmát, mint az édesanyja. Gyakran vállalnak közös munkákat, és nem ritka, hogy egy-egy rendezvényen együtt jelennek meg – így történt ez a minap is, amikor csodálatos anya-lánya fotókat lőttek róluk a vörös szőnyegen. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen mutatott egymás oldalán Cindy és Kaia:

Nem túlzás kijelenteni, hogy bár még mindig szemtelenül fiatal, Kaia esetében már most előre borítékolható, hogy pontosan olyan sikerekben gazdag karriert fog befutni, mint világhírű édesanyja.
Kattints a további képekért!

Kaia Gerber a divatipar legtöbbet foglalkoztatott modelljeinek táborát erősíti, így nem csoda, hogy a kisujjában van a divat és az elegancia – éppen ezért érdemes tőle ellesni egy-két ötletet.

Leadfotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Best Buddies International
Forrás: Just Jared

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...