Fashion&Beauty

Christie Brinkley 69 évesen is maga mögé utasítja a fiatalokat: álomszép vörös ruhában partizott, minden szem rá szegeződött

Christie Brinkley megannyi alkalommal bebizonyította már, hogy a vonzerő és a nőiesség korántsem a kor függvénye. Elég csak egy pillantást vetnünk legfrissebb fotóira: az egykori szupermodell már 69 éves, de alig néz ki 40-nek.

Nem fog rajta az idő

Christie Brinkley a hetvenes évek elején robbant be a köztudatba, miután egy amerikai fényképész, Errol Sawyer felfigyelt rá egy párizsi postahivatalban. A férfi felajánlotta, hogy készít róla néhány képet, s miután egyértelművé vált számára, hogy a fiatal lány erre a pályára született, bemutatta az Elite Model Management ügynökségnek – hamarosan az egész világ megismerte Christie nevét, akit mesésebbnél mesésebb munkákra kértek fel. Kivételes karrierje során olyan ikonikus magazinok címlapján pózolt, mint a Playboy, a Men's Health, a CoverGirl vagy az Allure, nem beszélve arról, hogy a legnagyobb luxusmárkák arcaként láthattuk viszont. Ma már a hatvanas éveiben jár, amit egyébként nem mondanánk meg róla, hiszen továbbra is fantasztikus formában van, ráadásul alakját a huszonévesek is megirigyelhetik – mindezt nemrég egy egyszerű, ám rendkívül sikkes outfittel is alátámasztotta. Galériánkban megmutatjuk, milyen káprázatos volt a híresség:

Christie Brinkley szilveszterkor lányával, Sailor Brinkley-Cookkal mulatta az időt egy pazar bulin, amelyet a neves divattervező, Donna Karan rendezett Parrot Cayben.
Kattints a további képekért!

Az 53 esztendős Naomi Campbell tinédzserkora óta a köztudatban van, legelső munkáira pedig ma már csak kevesen emlékeznek – cikkünkben most visszautazunk az időben, és felidézzük, hogyan festett a híresség karrierje kezdetén.

Leadfotó: Justin Stephens via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
VI. Fülöp feleségének hivatalos megnevezése Spanyolország királynője, de ha rajtunk múlna, Letícia a divat királynője címet is viselhetné.
Sztárok
Március 18-án startolt a TV2 népszerű napi sorozata, a Hazatalálsz második évada, amelyben a nézők minden hétköznap este izgatottan várják, hogy hogyan alakul Farkasliget lakóinak élete. Réti Adrienn...
Lifestyle
A Bika ma legyen észnél, mert fontos döntéseket kell meghoznia. Napi horoszkóp!