Fashion&Beauty

Charlène a legnagyobb sztárokat is lealázta: mindenki tátott szájjal bámulta a monacói hercegnét

Még mindig nem tértünk magunkhoz Charlène hercegné legutóbbi outfitjétől: II. Albert felesége megtalálta a stílusához legjobban passzoló szerelést, amiben pont úgy ragyogott, mint a legfényesebb csillag az égen.

Pazar megjelenés

Szent Dévote a keresztény hit tisztelt alakja, s mint Monaco védőszentje, személyének ma is meghatározó szerepe van a városállamban. Ünnepnapján, január 27-én este, rengetegen vesznek részt a szentmisén és az egyéb kísérő programokon – ilyenkor fáklyás felvonulásra, áldásra, halotti máglya meggyújtására, valamint tűzijátékra is számíthatnak a résztvevők. Az ünnepség természetesen idén sem maradt el, ahonnan az uralkodó, II. Albert és felesége, Charlène sem hiányozhatott; a házaspárt gyermekeik társaságában kapták lencsevégre, azonban a legtöbben főként a hercegné láttán kapták fel a fejüket, ugyanis olyan bámulatos szettben pompázott, amilyet egyhamar biztosan nem fogunk elfelejteni. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű volt a monacói előkelőség:

Jó hangulatban érkezett Szent Dévote ünnepségére szombaton a monacói hercegi pár: II. Albertről és Charlène-ről akkor sikerült néhány fotót készíteni, amikor megjelentek a Szent Miklós-székesegyház előtt.
Kattints a további képekért!

Gyönyörűen festett Charléne hercegné a monacói királyi család egyik legutóbbi hivatalos eseményén, ahol a Louis Vuitton vadonatúj kreációjában nyűgözte le a közönséget.

Leadfotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.