Fashion&Beauty

Ördög Nóra új szerepben mutatta meg magát és igazi dívaként vonult a divathéten

Ördög Nóra igazi dívaként vonult végig Merő Péter divatbemutatóján a Budapest Central European Fashion Weeken. A műsorvezető elárulta, hogy mekkora kihívást jelentett neki zárómodellként fellépni a show-n, valamint kiderült az is, hogy mit szólt a családja ahhoz, hogy egy ilyen új szerepben is megmutatta tehetségét.

Merő Péter divattervező és Ördög Nóra műsorvezető a "Topmodell leszek!" című produkcióban dolgozott együtt, melyet a nézők is hamarosan láthatnak a TV2 képernyőjén. Péter elárulta, hogy azért szerette volna, ha Nóra zárja a divatbemutatóját, mert ő mindig önazonos és valódi, és azokat az értékeket képviseli, amit a divatmárka is. De hogyan érezte magát Ördög Nóra modellként a kifutón és mit szólt kislánya, Mici ahhoz, hogy édesanyja egy ilyen új szerepben is kipróbálta magát? Kattints a videóra és kiderül!

Lead kép: Kunos Attila

Merő Péter divattervező elárulta, hogy melyik film inspirálta az új kollekcióját.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...