Fashion&Beauty

Nőknek üzen: A szépséget testesíti meg az Elysian új kollekciója - Fotók

Nőiesebb darabokat ma nem fogsz látni.

Nőiesebb darabokat ma nem fogsz látni.

BCEFW

Október 25-27. között zajlik a Budapest Central European Fashion Week a Várkert Bazárban. Az év egyik legfontosabb divateseményén a neves magyar, illetve külföldi tervezők vonultatják fel legújabb kollekcióikat, így már most megcsodálhatjuk a 2019-es tavaszi/nyári trendeket.

Elysian

A közönség már csütörtök este is elképesztő bemutatókat láthatott, többek között a NUBU illetve Abodi Dóra gyönyörű darabjait, melyekről már képgalériás összeállításokat is készítettünk. Pénteken Katti Zoób 2019-es kollekcióját is megcsodálhatták a vendégek, az este pedig a Sentiments bemutatójával zárult. Szombaton Nora Sarman mutatta be legújabb esküvői kollekcióját, majd az esti órákban Cakó Kinga 2019-es tavaszi kollekcióját vehették szemügyre a résztevők. Merő Péter új kollekcióján szintén a szombat este folyamán ámulhatott el mindenki, majd az Elysian letisztult mintáitól állt el a lélegzetük. A márkát egyébként Bódis Boglárka alapította, a ruhák pedig a szépséget, a tökéletességet és a békességet közvetítik. Lapozd végig a galériát, és nézd meg a gyönyörű ruhákat!

A részletes menetrendről és kulisszatitkokról nemrég Forintos-Szűcs Anitát, a Magyar Divat és Design Ügynökség divatigazgatóját kérdeztük, a vele készült interjút itt olvashatod.

Az Elysian márka ruhái a nőt szeretnék megszólítani
Az Elysian márka ruhái a nőt szeretnék megszólítani
Kattints a további képekért!

Akár egy film: Merő Péter virágos ruhái felrobbantották a kifutót - Fotók

Leesett az állunk a divattervező ruháitól.

Leadfotó:Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...