Te is azonnal esküvőt akarsz majd: Álomszép Sármán Nóra új kollekciója - Fotók

Ha esküvőre készült, ezt imádni fogod.

BCEFW

Október 25-27. között zajlik a Budapest Central European Fashion Week a Várkert Bazárban. Az év egyik legfontosabb divateseményén a neves magyar, illetve külföldi tervezők vonultatják fel legújabb kollekcióikat, így már most megcsodálhatjuk a 2019-es tavaszi/nyári trendeket.

Nora Sarman

A közönség már csütörtök este is elképesztő bemutatókat láthatott, többek között a NUBU illetve Abodi Dóra gyönyörű darabjait, melyekről már képgalériás összeállításokat is készítettünk. Pénteken Katti Zoób 2019-es kollekcióját is megcsodálhatták a vendégek, az este pedig a Sentiments bemutatójával zárult. Szombat este Nora Sarman mutatta be legújabb esküvői kollekcióját. Sármán Nóra menyasszonyi ruhái kézzel készülnek, melyeket a legmagasabb minőségű selyemmel és francia csipkével díszítenek. A tervezőnő stílusához hűen ez a kollekció is varázslatos, végetelenül romantikus lett. Lapozd végig a galériát, és nézd meg az álomszép esküvői ruhákat!

A részletes menetrendről és kulisszatitkokról nemrég Forintos-Szűcs Anitát, a Magyar Divat és Design Ügynökség divatigazgatóját kérdeztük, a vele készült interjút itt olvashatod.

Ebben a fátyolos ruhában bárki szívesen oltár elé állna
Ebben a fátyolos ruhában bárki szívesen oltár elé állna
Kattints a további képekért!

Szerelem első látásra: Ilyen gyönyörű Katti Zoób legújabb kollekciója - Fotók

Mintha egy tündérmesébe csöppentünk volna.

Leadfotó:Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Szólj hozzá Te is!