Fashion&Beauty

A hagyományos fekete bőrdzsekinek leáldozott? Itt az új trend

A tavaszi szezon nagy kedvence a klasszikus bőrdzseki, amelyből egy fekete darab mindenki gardróbjában megtalálható. A jelenlegi új trend azonban kicsit háttérbe szorítja a megszokott fazont, helyette különlegesebb verziókat képvisel. Ezekből válogattunk.

Különleges bőrkabátok - ha unod a klasszikus darabokat

Nemrég összefoglaltuk a tavasz kedvenc kabát trendjeit, a repertoárban szerepelt a klasszikus fekete bőrdzseki is, amely a szezon sláger darabja minden évben. Jelenleg az új trend kicsit háttérbe szorítja a hagyományos változatot, helyette jönnek a különlegesebb színek és fazonok. Ezekből válogattunk.

Színek és fazonok - válogatás

Anyag tekintetében persze megmaradunk a bőrnél, de a megszokott feketét más színekre - főként fehérre és pirosra - cseréljük, a rövid fazon helyett pedig előtérbe kerül a hosszabb, majdnem trencskó változat, az úgynevezett "overshirt"-ök, valamint az oversized típusok. Az alábbi galériában igyekeztünk elhozni a legszebbeket, hogy kedvedre válogathass.

A termékeket minden esetben az üzleti leírás szerint tüntetjük fel a könnyebb eligazodás érdekében.

FAUX LEATHER JACKET (Zara, 15 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A fokhagyma nem csak remek fűszer, hanem szuper orvosság is egyben, ám ahhoz, sokáig megőrizze a frissességét, megfelelően kell tárolni.
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.