Fashion&Beauty

Tudtad? Ez történik a bőröddel, ha tusfürdővel mosol arcot

Arcunk alapos tisztítása a bőrápolás egyik, ha nem a legfontosabb lépése, azonban korántsem mindegy, milyen terméket használunk a folyamat során.

Ártalmas az arcbőrnek

A bőrünk ápolása különösen fontos, és nem csak a pattanások, mitesszerek elkerülése érdekében, hanem annak fiatalon tartása miatt is. Sajnálatos módon a nem megfelelő termékekkel, tisztítási és hidratáló módszerekkel felgyorsítjuk a bőr öregedésének folyamatát, ráadásul még a baktériumoknak is szabad utat adunk. Tusfürdővel például egyáltalán nem ajánlott arcot tisztítani, ugyanis ha mégis így teszünk, azzal sokkal nagyobb károkat is okozhatunk, mint gondolnánk. Galériánkban most eláruljuk, mi történik az arcbőrünkkel, ha rendszeresen tusfürdővel mossuk meg:

A tusfürdőben és a szappanban lévő zsíros, olajos anyagok lehet, hogy a bőrünknek tényleg jót tesznek, de az arcunknak biztosan nem.
Kattints a további képekért!

A száraz bőr nagyon kellemetlen tud lenni, mivel pedig az ajkaink körül lévő bőrterület különösen érzékeny, fontos, hogy még inkább odafigyeljünk az ápolására.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Byrdie

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.